پاستای کدوتنبل | Pumpkin Pasta
خب با پاستای کدوتنبل در خدمت تونم . دست و پاحنایی تا به امروز فقط یک بار ماکارونی خورده بود و مطمین بودم از این غذا خوشش میاد . با کمی تغییر تو دستور پخت ، درست کردم و دخترک خیلی خوب با پاستا کنار اومد :) به شخصه فکر نمیکردم بشه کدوتنبل رو با پاستا با هم خورد ! ولی بعد از اینکه پخت و خودم هم مقداری ازش خوردم نظرم کاملا عوض شد. از اینکه این غذا چقدر آسون و خوشمزه ست شگفت زده خواهید شد :) مناسب فصل پاییز و زمستون که کلی از این تنبل های خوشبو تو مغازه ها هست .
بریم سراغ مواد لازم :
پاستا پنه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 فنجان پوره کدوتنبل
1 فنجان آب پاستای خنک شده
3/4 لیوان شیر ( که چون دست و پاحنایی به شیر حساسیت داره من شیر خودم رو اضافه کردم )
1/4 قاشق غذاخوری جوز هندی ( من تو اکثر دستورغذاهایی که برای کودک هست جوز هندی رو دیدم ولی خودم تا به حال برای زینب استفاده نکردم )
1 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان پنیر پارمسان ( که من به جای پارمسان مقداری پنیرخامه ای بهش اضافه کردم )
دستور پخت :
پاستا رو طبق دستورالعمل روی جعبهش بپزید . یک فنجان از آب پاستا رو بذارید کنار تا خنک شه .
یک ماهیتابه رو روی شعله متوسط قرار بدید و روغن زیتون رو داخل اون گرم کنید . برای معطر شدن ، مقداری به اون اضافه کنید . به مدت 30 ثانیه
پوره ی کدوتنبل و آب خنک شده ی پاستا رو به روغن زیتون و سیر اضافه کنید . تا زمانی که یک خمیر نرم شکل بگیره مواد رو با هم مخلوط کنید .
پاستا ، جوز هندی ، نمک ، شیر و مقداری از پنیرپارمسان را به مواد اضافه کنید . به مدت 5 دقیقه اجازه بدهید با هم بپزند .
خب غذا رو توی یه بشقاب سرو کنید و بقیه ی پنیرپارمسان رو روی اون بریزید .
نوش جان :)
منبع : اینجا